Din Fotograf i Örebro

Kul att du har hittat hit! Mitt namn är Joakim Orrvik och jag frilansar som fotograf i Örebro län men jag reser gärna i hela Sverige. Vare sig det rör sig om porträtt, bröllop, student eller event så lägger jag stor omsorg i detaljer för att leverera en högkvalitativ produkt - varje gång!

Min passion är att skapa vackra bilder i porträtt, familj, natur och landskap. Min dröm är att bilda en egen dagsljusstudio inne i Örebro stad. Tills vidare har jag en egen studio i övervåning i vår villa. Just nu brinner jag för porträtt, landskap och att fotografera brudpar! Jag lever med min underbara fru Tina och vi har en underbar dotter som är 12 år gammal!

Mina bilder finns på
1X.com som är en erkänd internationell fotosida, urvalet står 1X.com för och fotograferna har fått sina bilder publicerade på just 1X.com, ett av världens största foto communities på nätet med 150 000 besökare varje dag! Kvalitetskraven är oerhört höga och endast en bråkdel av alla bilder som skickas in publiceras i deras fotogalleri. Där har jag 13 publicerade bilder i avdelning landskap som jag är väldigt stolta över! För att titta på mina bilder klicka här!
På Fotosidan har jag även mina 23 bilder som är publicerad på Fotosidans bästa fotogalleri FS. Klicka här för att se de bilderna!

Funderar ni på att boka mig som bröllopsfotograf är ni varmt välkommen att kontakta mig!

Kontakt: Joakim Orrvik
Epost: flash_online@hotmail.com
Mobiltelnr: 0735-044288 endast sms
Facebook like-sida: https://www.facebook.com/FotografJoakimOrrvik
Innehar F-skattsedel