Joakim Orrvik bröllopsfotograf

Kul att du har hittat hit! Mitt namn är Joakim Orrvik och jag frilansar som fotograf i Örebro län men jag reser gärna i hela Sverige! Vare sig det rör sig om porträtt, bröllop, student eller event så lägger jag stor omsorg i detaljer för att leverera en högkvalitativ produkt - varje gång! Jag är också tacksam för att få uppleva många vackra ögonblick när någon gifter sig och föreviga minnen för alltid. Det gör mig väldigt stolt som bröllopsfotograf!

Som person: Min dröm är att bilda en egen dagsljusstudio inne i Örebro stad. Just nu brinner jag för porträtt, landskap och att fotografera bröllop! Jag älskar att vara med min familj och mina två hundar och vi har en underbar dotter som snart är 13 år gammal. Under fritiden älskar jag att fotografera med analog kameror och gärna med mellanformat. Jag framkallar också själv och har ett eget mörkrum att leka med. När jag får tid över så vill jag gärna vara nära natur och gå med mina hundar. Om ni kikar på mina bilder på 1X.com som är en erkänd internationell fotosida så ser ni att jag älskar landskapsbilder!

U
rvalet av de bilderna står 1X.com för och fotograferna har fått sina bilder publicerade på just 1X.com, ett av världens största foto communities på nätet med 150 000 besökare varje dag! Kvalitetskraven är oerhört höga och endast en bråkdel av alla bilder som skickas in publiceras i deras fotogalleri. Där har jag 13 publicerade bilder i avdelning landskap som jag är väldigt stolt över! På Fotosidan har jag även mina 24 bilder som är publicerade på Fotosidans bästa fotogalleri FS. Klicka här för att se de bilderna!

Ta gärna kontakt med mig om du är intresserad av att köpa mina landskapsbilder! Jag hjälper gärna med att rama in en bild till en tavla.
Funderar ni på att boka mig som bröllopsfotograf är ni varmt välkomna att kontakta mig!

Kontakt: Joakim Orrvik
Epost: fotografjoakimorrvik[@]gmail.com
Mobiltelnr: 0735-044288 endast sms
Facebook like-sida: https://www.facebook.com/FotografJoakimOrrvik
Innehar F-skattsedel